Friday, November 21, 2008

Κεραίες...


Δυστυχώς ζώντας μέσα στην πόλη πολύ συχνά το θέαμα που αντικρίζεις βγαίνοντας στο μπαλκόνι σου είναι απλά μπαλκόνια, ταράτσες, κεραίες και καθόλου πράσινο. Ευτυχώς τα πουλιά είναι και εκεί και μπορεί κάποιες στιγμές να σε κάνουν λίγο να ξεχαστείς. Έτσι, τις προάλλες από το μπαλκόνι μου συνάντησα αυτές τις δύο δεκαοχτούρες (Streptopelia decaocto). Μπορεί λόγω της αφθονίας του είδους να μη προκαλούν πλέον κάποια αίσθηση, αλλά σου δίνουν την ευκαιρία να εξασκείς το χόμπι σου και από το μπαλκόνι!

3 comments:

Anonymous said...

λοιπόν φίλε, το περιμέναμε όλοι... τι Streptopelia decaocto...ΔΕΚΑΩΧΤούρεςςςςς λέγονται, χρόνια μας κουτσουλάνε, χρόνια μας ξυπνάνε, χρόνια βάζουμε CD στο μπαλκόνι για να φύγουν... τις ξέρουμε, τις ψάχνουμε...πες μας μόνο που ακριβώς είναι η κεραία, μόνο αυτό...

Υ.Γ. τα αγαπάμε τα πουλάκια αλλά, αυτά δεν παλεύονται!!! αλληλεγγύη στις γάτες που τουλάχιστον στο Άγαλμα του Βενιζέλου, μάχονται διαρκώς για το καλό μας!!!

Υ.Γ.2 ο κορνήλιος μας άφησε.
Υ.Γ. 3 αν θυμάσε υπήρξε θύμα μιας Corvus corone ...

biologion said...

Ότι και να κάνεις φίλε μου όπως βλέπεις αυξάνονται!! Οσα CD και να βάλεις, όσες γάτες και να υποστηρίξεις οι δεκαοχτούρες θα είναι παντού...έτσι απλά!!!

Η κεραία είναι απέναντι από το σπίτι, μπορείς να έρθεις να τη θαυμάσεις να πιούμε και ένα καφεδάκι!!!

Υ.Γ. ο κορνήλιος αντί για καναρίνι ήταν γάτα μάλλον καθώς είχε παραπάνω από 7 ψυχές...μάλλον χαρούμενος έφυγε γιατί επιτέλους τελειώσαν τα βάσανά του!!!

Anonymous said...

kwtso den paleyesai!!!!eilikrina!gt o 8anasis oxi apla kanei dyskoli douleia(na vgaleis toso kales fwto apo ka8e eidos einai pan-dyskolo)alla einai k katapliktikos se ayto pou kanei!sovara 8anasi xilia mpravo=D

yg:o kornilios pws den aytoktonise me ta laika asmata pou tou tragoudouses?=PPPPP
na min 8ymi8w k POU ton eixes ton kaimeno!!!!!hahahahha
filia 8anasi synexise tin yperoxi douleia

despoina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails